25.04.2024
Zpět na úvodní stránku
music | lyrics | film | diskuse | home | sms | tv | ostatní | guest book nastavení 1 nová zpráva (1) | aktiv (164)
informace o článku
Hodnocení článku:
7,6/10
Čtenářů:
7054x
Přidáno:
19.09.2005
Autor:
Chen
 
článek

10 rad, co dělat, když se sourozenec zamiluje

pic

Pravděpodobně je přirozené to, že se nám obvykle přítel nebo přítelkyně našeho sourozence příliš nelíbí. I když existují výjimky. Ale těch je opravdu málo. Má sestra ovšem nasadila všemu korunu. Začala chodit s mým kamarádem. Přiznávám, že z části to byla má chyba, protože jsem ho vychválil až do nebe. Jenže to jsem netušil, že z počátku se pan X snaží udělat dobrý dojem, a že po pár měsících se z něj vyklube něco, co byste jen stěží nazývali lidskou bytostí. Nejen, že s mu podařilou udělat z mé sestry hňupa (přestože ona byla takzvaně „pod pantoflem“, on z ní dělal před kamarády pěknou „stíhačku“), lhal jí a dokonce jí dal 4x kopačky (pak samozřejmě brečel jako malá holka, aby jí dostal zpátky). Vrcholným číslem ale bylo to, že jí poštval proti vlastní rodině. A navíc, aby toho nebylo málo, začal se tvářit jako ukřivděný on. A jak to tak bývá, spousta lidí mu skočilo na jeho sladké lži a začali ho litovat. Pravdou je, že lítost si zaslouží, protože jestli existuje na světě spravedlnost, tak někoho takového čeká pěkné utrpení (já doufám). To nemění nic na tom, že v současné chvíli nemohu (a nechci) přijít na jméno ani jemu a ani jí. Abyste se do podobné situace nedostali vy, tak jsem pro vás připravil několik základních rad, jak se podobné situaci vyhnout.

1. Nikdy neseznamujte sourozence se svými přáteli. Pamatujete na dětství, když jste dostali nějakou hračku a on ne? Okamžitě jí chtěl. A je téměř jisté, že bude chtít vašeho kamaráda nebo kamarádku.

2. Pokud se váš sourozenec přece jen dá dohromady s kamarádem/kamarádkou, pak s ním/ní okamžitě ukončete přátelské vztahy. Když se pohádají, každý z nich vám bude tvrdit, že je v právu on a bude chtít váš souhlas a pomoc.

3. Nikdy nemějte společný okruh kamarádů s partnerem vašeho sourozence. Nejen, že se vám asi příliš nebude líbit, když na vás vyrukují s tím, že je váš příbuzný idiot, ale navíc, pokud dojde k rozchodu, obrátí se skoro všichni proti vašemu sourozenci a posléze i proti vám (a dost často se na vás nakonec naštve i váš vlastní sourozenec).

4. Jestliže se váš kamarád/kamarádka a sourozenec dali dohromady, okamžitě vykliďte pole dokud to jde. Později už nebude šanci k úniku. Věřte, že nic z toho, co se mezi nimi bude dít se vám líbit nebude.

5. Až vám bude o přátel vpálkována nějaká nehezká věc o sourozenci, nesnažte se ho bránit. I kdybyste měli tisíckrát pravdu, tak vám stejně bude sděleno, že vás poutá příbuzenský vztah, a že nejste objektivní.

6. Jestliže se dozvíte, že partner vašeho sourozence je nevěrný, tak to raději bratrovi/sestře nesdělujte. V nejlepším případě by došlo k pláči, v tom horším by se přítel/přítelkyně vašeho příbuzného snažil vylhat tak, že by tvrdil, že si vymýšlíte, abyste je rozeštvali.

7. Nenechte si od „roztomilého“ páru líbit vše. I kdybyste byli tolerantní až by se to dalo označit za příslovečné „kálení na hlavu“, tak si na vás budou oba stěžovat. A pokud je skoro jisté, že budou brblat, i kdybyste jim dali maximum prostoru, tak proč se zbytečně omezovat.

8. Až začne hrát partner vašeho sourozence na lítost okolí a začne si ostatním stěžovat, jak mu hrozně ubližujete (stává se to i v případě, že ho naprosto ignorujete), tak si pamatujte, že platí „ohněm proti ohni“. Nebuďte vzteklí a agresivní, byli byste špatní i kdybyste byli v právu. Tvařte se hrozně zkroušeně, a tvrďte, že jste se snažili udělat, co jste mohli, aby byl inkriminovaný pár šťastný.

9. Pokud partner vašeho příbuzného lže, krade, prodává prostitutky nebo drogy, bourá na každém rohu, propaguje nevěru, pomlouvá až to bolí nebo snad vypadá jako ropucha od Černobylu přejetá parním válcem, nesnažte se to sourozenci sdělit. Stejně nebude věřit vám, ale svému/své milovanému/milované. Láska je slepá, věřte tomu.

10. Jestliže poslechnete tuto radu, tak ostatní ani nejsou potřeba. Pokud se váš kamarád/kamarádka a sourozenec dají dohromady, tak okamžitě opusťte město nebo ještě lépe stát. To co následuje je totiž vyslovená apokalypsa. A to tvrdím z vlastní zkušenosti.


Copyright © 2000-2024 fil.cz. ISSN 1213-9564. Jakékoliv šíření toho článku, nebo jeho částí (zvláště pak na BLOGY) je bez souhlasu autora zakázáno!!!

 


Svého sourozence...









Celkem 44 hlasů


Přidej i ty svuj názor!
pazzo a ted babo rad=(
redwaxfish RE: ...
redwaxfish RE: RE: ccc
redwaxfish RE: jsem na tom hůř
DeeDee_KL ?
skumi jo
nikdo jsem na tom hůř
Anastazii Dám na radu
Fuji4ART RE: Já jsem jeden z kamarádu,který to zažil
Rasierklinge RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ...
Dandyy RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ...
Rasierklinge RE: RE: RE: RE: RE: RE: ...
Dandyy RE: RE: RE: RE: RE: ...
Rasierklinge RE: RE: RE: RE: ...
Dandyy RE: ccc
Dandyy RE: RE: RE: ...
Dandyy ccc
Rasierklinge RE: RE: ...
Dandyy RE: ...
guest RE: Já jsem jeden z kamarádu,který to zažil
host článek, 10 rad...
Rasierklinge ...
Chen Nikdy nevíš
KADY Já jsem jeden z kamarádu,který to zažil
goma to se mě netýká...
 přidat komentář Přidat komentář  zobrazit všechny komentáře Vypsat všechny (25)